Τον Ιούνιο του 2016, μια επιστημονική ομάδα με εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας και έχοντας επικεφαλής την Αναστασία Δασκαλάκη, αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία DermaGenesis, προκειμένου να προσφέρει στον ελληνικό χώρο τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής που κυκλοφορούν παγκοσμίως.

Η ηγετική ομάδα της DermaGenesis με βαθειά γνώση της αγοράς και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, υλοποίησε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, σε παγκόσμιο επίπεδο, την ίδρυση της εταιρείας, με πίστη στο όραμά της και με τη βεβαιότητα ότι το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία. 

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο επιλέχθηκε να στελεχώσει την εταιρεία και στο οποίο επένδυσε η DermaGenesis.

Επαγγελματίες κορυφαίοι στο είδος τους, άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας οι οποίοι αναλαμβάνουν την ενημέρωση των ιατρών, προκειμένου να αποκτήσουν την επάρκεια εφαρμογής των συγκεκριμένων πρωτοκόλλων αισθητικής ιατρικής, με συνέπεια και ασφάλεια για να υπάρχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.