Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα από τα συστατικά του δέρματός μας. Λειτουργεί ως σφουγγάρι αφού είναι ικανό να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού προσφέροντας στο δέρμα ενυδάτωση, σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Με τα χρόνια όμως οι λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος ατονούν με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Η ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος η οποία διαρκεί από 30-40 λεπτά, επαναφέρει φυσικά τη διόγκωση του δέρματος βελτιώνοντας θεαματικά τις λεπτές ή και τις βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ μπορεί να προσθέσει όγκο στα χείλη, τα ζυγωματικά ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

Εξασφαλίζει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μη επεμβατικά, άμεσα, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο γιατρό αισθητικής δερματολογίας και χωρίς να απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Το δέρμα ενυδατώνεται, δείχνει λαμπερό, νεανικό, φρέσκο, υπέροχο! Η δράση του διαρκεί από 8- 18 μήνες ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, το βάθος και το σημείο της έγχυσης, την πυκνότητα του υλικού κτλ.

Αν μετά την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος θελήσετε να επαναφέρετε το δέρμα σας στην προηγούμενη κατάσταση, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με τη χρήση αντίδοτου.

 

Φιλτράρισμα βάσει μάρκας

Πρόκειται για μια σειρά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος τα οποία προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα με τον πλέον άμεσο, φυσικό και αγνό τρόπο.
Είναι μη ζωικής προέλευσης, υψηλού μοριακού βάρους, BDDE διασταυρούμενης σύνδεσης, μονοφασικής μορφής, με πολύ χαμηλά επίπεδα ενδοτοξίνης (< 0,05 ΕU/ G).