Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα από τα συστατικά του δέρματός μας. Λειτουργεί ως σφουγγάρι αφού είναι ικανό να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού προσφέροντας στο δέρμα ενυδάτωση, σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Με τα χρόνια όμως οι λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος ατονούν με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Η ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος η οποία διαρκεί από 30-40 λεπτά, επαναφέρει φυσικά τη διόγκωση του δέρματος βελτιώνοντας θεαματικά τις λεπτές ή και τις βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ μπορεί να προσθέσει όγκο στα χείλη, τα ζυγωματικά ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

Εξασφαλίζει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μη επεμβατικά, άμεσα, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο γιατρό αισθητικής δερματολογίας και χωρίς να απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Το δέρμα ενυδατώνεται, δείχνει λαμπερό, νεανικό, φρέσκο, υπέροχο! Η δράση του διαρκεί από 8- 18 μήνες ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, το βάθος και το σημείο της έγχυσης, την πυκνότητα του υλικού κτλ.

Αν μετά την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος θελήσετε να επαναφέρετε το δέρμα σας στην προηγούμενη κατάσταση, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με τη χρήση αντίδοτου.

 

Jalor
  • Jalor
  • Jalor
Jalor
ΚΩΔ : Jalor
Μάρκα : MADEK

Πρόκειται για μια σειρά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος τα οποία προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα με τον πλέον άμεσο, φυσικό και αγνό τρόπο.
Είναι μη ζωικής προέλευσης, υψηλού μοριακού βάρους, BDDE διασταυρούμενης σύνδεσης, μονοφασικής μορφής, με πολύ χαμηλά επίπεδα ενδοτοξίνης (< 0,05 ΕU/ G).

Ανάλογα με την περιοχή του προσώπου ή του σώματος στην οποία πρόκειται να γίνει η ανάπλαση υπάρχει και το αντίστοιχο εξειδικευμένο εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος Jalor. Έτσι μπορείτε να αγγίξετε την τελειότητα!

Προϊόντα Jalor:

·        Jalor Restyle. Ιδανικό για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια. Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες κάθε 15-20 ημέρες ανά στάδιο συντήρησης κάθε 3 μήνες.
Χαρακτηριστικά Jalor restyle:
Περιεχόμενο: 1ml
Συγκέντρωση ΗΑ: 18mg/ml
Σταθεροποιητικός παράγοντας: Γλυκερόλη 20 mg/ml
Μοριακό βάρος: 3 min Dalton
Βελόνες: 2 Χ 30G

·        Jalor Style. Ενδείκνυται για τις ρυτίδες και για το περίγραμμα χειλιών. Το εξαιρετικό αποτέλεσμά του διαρκεί από 8 έως 18 μήνες.
Χαρακτηριστικά Jalor style:
Περιεχόμενο: 1ml
Συγκέντρωση ΗΑ: 23mg/ml
Παράγοντας δικτύωσης: BDDE
Βαθμός διασυνδέσεως: ***
Δυναμικό ιξώδες: 500.000 mPas
Βελόνες: 2 Χ 27G

·        Jalor Intense. Κατάλληλο για ρυτίδες ακόμη και μεγάλου βάθους. Χρησιμοποιείται επίσης για την αποκατάσταση ή δημιουργία όγκου στο πρόσωπο ή για αύξηση του όγκου των χειλιών. Η διάρκεια του εντυπωσιακού αποτελέσματός του διαρκεί από 8 έως 18 μήνες.
Χαρακτηριστικά Jalor Intense:
Περιεχόμενο: 1ml
Συγκέντρωση ΗΑ: 23mg/ml
Παράγοντας δικτύωσης: BDDE
Βαθμός διασυνδέσεως: ****
Δυναμικό ιξώδες: 1 min mPas
Βελόνες: 2 Χ 27G

 

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ JALOR ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ:

1

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ

Restyle

Style

 

2

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

Restyle

Style

 

3

ΜΑΓΟΥΛΑ

 

Style

Intense

4

ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΕΣ ΠΤΥΧΩΣΕΙΣ

Restyle

Style

Intense

5

ΡΥΤΙΔΕΣ ΧΕΙΛΙΩΝ

Restyle

Style

 

6

ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Restyle

Style

Intense

7

ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΚΟΥ ΧΕΙΛΙΩΝ

 

 

Intense

8

ΕΠΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΛΙΩΝ

Restyle

 

 

9

ΡΥΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Restyle

Style

Intense

10

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΥΤΗΣ

 

 

Intense

11

ΜΕΣΟΦΡΥΟ

Restyle

 

Intense

12

ΛΑΙΜΟΣ

 

Style

 

13

ΝΤΕΚΟΛΤΕ

 

Style

 

14

ΧΕΡΙΑ

 

Style

 

15

ΠΗΓΟΥΝΙ

 

 

Intense