Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα από τα συστατικά του δέρματός μας. Λειτουργεί ως σφουγγάρι αφού είναι ικανό να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού προσφέροντας στο δέρμα ενυδάτωση, σφριγηλότητα και νεανική όψη.

Με τα χρόνια όμως οι λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος ατονούν με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπταίνει και να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Η ενέσιμη τοποθέτηση υαλουρονικού οξέος η οποία διαρκεί από 30-40 λεπτά, επαναφέρει φυσικά τη διόγκωση του δέρματος βελτιώνοντας θεαματικά τις λεπτές ή και τις βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ μπορεί να προσθέσει όγκο στα χείλη, τα ζυγωματικά ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

Εξασφαλίζει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μη επεμβατικά, άμεσα, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις και παρενέργειες, όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο γιατρό αισθητικής δερματολογίας και χωρίς να απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου.

Το δέρμα ενυδατώνεται, δείχνει λαμπερό, νεανικό, φρέσκο, υπέροχο! Η δράση του διαρκεί από 8- 18 μήνες ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, το βάθος και το σημείο της έγχυσης, την πυκνότητα του υλικού κτλ.

Αν μετά την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος θελήσετε να επαναφέρετε το δέρμα σας στην προηγούμενη κατάσταση, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με τη χρήση αντίδοτου.

 

Pluryal
Pluryal
ΚΩΔ : Pluryal
Μάρκα : MD Skin Solutions

 

Η σειρά  Pluryal® είναι μια σειρά ενέσιμων εμφυτευμάτων  υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιεί ο γιατρός για να απαλύνει άμεσα τις ρυτίδες και να αποκαταστήσει τον όγκο του προσώπου και των χειλιών.

Παρασκευάζεται στην Ευρώπη με την τεχνολογία P.R.E.M.I.U.M., υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους και ακολουθεί τυποποιημένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου.

 

Χάρη στις εξαιρετικά ελαστικές και ιξώδεις ιδιότητες του, το Pluryal® προσφέρει ένα αισθητικό αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, χωρίς καμιά αλλαγή στις εκφράσεις του προσώπου.

Τα αποτελέσματα των θεραπειών με Pluryal® διαρκούν πολύ χωρίς να είναι μόνιμα. 

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ιδιότητα, δεδομένου ότι το πρόσωπο αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου και συνεπώς οι μόνιμες διορθώσεις δεν συνιστώνται.

Η τεχνολογία του Pluryal® προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν για αρκετούς μήνες μετά από μία μόνο θεραπεία. Τα αισθητικά αποτελέσματα διαρκούν περίπου 6 μήνες στα χείλη και 6-12 μήνες στις ρυτίδες και το περίγραμμα του προσώπου. Τα αποτελέσματα διαρκούν ακόμα περισσότερο μετά από τη δεύτερη θεραπεία όπως έχει αποδειχθεί σε διάφορες κλινικές μελέτες.

 

Η θεραπεία με Pluryal® διαρκεί 15 με 30 λεπτά και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. 
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μακροπρόθεσμα.

Προϊόντα Pluryal για μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης

 

Προϊόντα :

·        Pluryal. Τώρα και με λιδοκαΐνη!!!

Μεσόφρυο

Ρινοχειλικές

Ρυτίδες θλίψης

Περίγραμμα χειλιών

 

·       Pluryal Volume. Τώρα και με λιδοκαΐνη!!!

Ενίσχυση των ζυγωματικών

Αύξηση όγκου χειλιών

Διόρθωση μύτης

Διόρθωση περιγράμματος του προσώπου

Διάπλαση πηγουνιού

Γέμισμα χεριών

 

·        Pluryal Booster.

Λεπτές γραμμές

Αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας του δέρματος

Ελαστικότητα και λάμψη

Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια

Ενυδάτωση χειλιών